×
 

Samarbeta med SMH

Sälj & Marknadshögskolan är alltid på jakt efter nya och intressanta företag att starta ett givande samarbete med. Genom att ta del av er kompetens kan vi säkerställa att våra utbildningar motsvarar arbetslivets behov.

Samarbets­möjligheter

Som samarbetsföretag på någon av våra Yh-utbildningar har du möjlighet att vara med i utbildningens ledningsgrupp, men du kan även vara med och påverka utbildningarnas innehåll genom att föreläsa på våra skolor samt genom att ta emot LIA-studerande.

Delta i ledningsgrupp

Vill du vara med och forma framtidens sälj- och marknadsföringsutbildningar? Delta i ledningsgruppen för en av Sälj & Marknadshögskolans Yh-utbildningar.

Varje Yh-utbildning styrs av en ledningsgrupp där majoriteten av ledamöterna är från arbetslivet. Dessa är ofta företagsrepresentanter som framöver vill rekrytera personer med den kompetens som ges i utbildningen.

Ledningsgruppen ser till att utbildningen ger aktuell kompetens och håller hög kvalitet. Som ledningsgruppsmedlem är du med och diskuterar kursinnehåll, kursmål och gästföreläsningar. Våra ledningsgrupper har genom åren tagit emot våra studerande på LIA-praktik och anställt många av dem.

Utbilda hos oss

Är du kunnig inom försäljning eller marknadsföring och gillar att lära ut och se andra växa? På Sälj & Marknadshögskolan är vi alltid på jakt efter duktiga utbildare!

Sälj & Marknadshögskolan är en av Sveriges ledande utbildningsinstitutioner inom området försäljning och marknadsföring. Vi finns för närvarande representerade i Stockholm och Göteborg och bedriver även en del undervisning på distans. Vi har inga fastanställda utbildare, utan anlitar konsulter direkt från näringslivet som har den specialistkompetens som vi söker inom varje ämnesområde. Vi tror nämligen på konceptet att förse våra studerande med de dagsaktuella kunskaperna, färdigheterna och kompetenserna som marknaden efterfrågar – på riktigt.

SMH söker utbildare

I takt med att verksamheten växer är vår ambition att så långt det är möjligt anlita lokalt förankrade utbildare på respektive ort, som har kompetens att undervisa på eftergymnasial nivå i ämnen som ingår i våra utbildningsprogram. Huvudområden är försäljning och marknadsföring. Andra delkurser omfattar sådant som: projektmetodik, retorik, företagsekonomi, Key Account Management, affärsjuridik, analys av digitala medier med mera.

Låter det som något för dig? Om du är intresserad av att veta mer om vad det innebär att arbeta som utbildare hos Sälj & Marknadshögskolan är du välkommen att kontakta Emma Olau, utbildningschef. Kontaktuppgifter hittar du längst ner på denna sida.

LIA-praktikanter

Söker du och ditt företag efter duktiga praktikanter och kanske framtida medarbetare? Besök vår LIA-portal för företag så får du reda på mer.

Kontakta oss