×
 

Samarbets­möjligheter

Som företag har ni bland annat möjlighet att vara med i utbildningens ledningsgrupp, påverka utbildningarnas innehåll, föreläsa på våra skolor, ta emot LIA-studerande. Hjärtligt välkomna att kontakta oss om ni vill veta mer.

Vill du vara med och forma framtidens sälj- och marknadsföringsutbildningar? Delta i ledningsgruppen för en av Sälj & Marknadshögskolans Yh-utbildningar.

Varje Yh-utbildning styrs av en ledningsgrupp där majoriteten av ledamöterna är från arbetslivet. Dessa är ofta företagsrepresentanter som framöver vill rekrytera personer med den kompetens som ges i utbildningen.

Ledningsgruppen ser till att utbildningen ger aktuell kompetens och håller hög kvalitet. Som ledningsgruppsmedlem är du med och diskuterar kursinnehåll, kursmål och gästföreläsningar. Våra ledningsgrupper har genom åren tagit emot våra studerande på LIA-praktik och anställt många av dem.

Är du kunnig inom försäljning eller marknadsföring och gillar att lära ut och se andra växa? På Sälj & Marknadshögskolan är vi alltid på jakt efter duktiga utbildare!

Sälj & Marknadshögskolan är en av Sveriges ledande utbildningsinstitutioner inom området försäljning och marknadsföring. Vi finns för närvarande representerade i Stockholm och Göteborg och bedriver även en del undervisning på distans. Vi har inga fastanställda utbildare, utan anlitar konsulter direkt från näringslivet som har den specialistkompetens som vi söker inom varje ämnesområde. Vi tror nämligen på konceptet att förse våra studerande med de dagsaktuella kunskaperna, färdigheterna och kompetenserna som marknaden efterfrågar – på riktigt.

Söker du och ditt företag duktiga praktikanter och kanske framtida medarbetare?

Klicka här för att läsa mer

Kontakta oss