×
 

Våra campus är designade för att ge våra studerande det bästa av både världar: högkvalitativ utbildning och direktkontakt med näringslivet. Om du söker en härlig energi och familjär stämning i en storstad, har vi på Sälj & Marknadshögskolan en plats för dig. Utforska våra studieorter och hitta den som passar just dig – där din framtid inom försäljning och marknadsföring kan börja!

Stockholm

Sveriges hjärta

Stockholm är på många sätt en helt fantastisk stad, inte minst när det kommer till en het arbetsmarknad inom försäljning och marknadsföring. På vår skola i Stockholm delar vi lokaler med andra aktörer inom yrkeshögskolan vilket skapar en härlig studiemiljö som föder kreativitet och sporrar motivationen. Vi finns på Tomtebodavägen 3B i Solna, på promenadavstånd från St: Eriksplan. I området finns olika restauranger, men det går såklart också bra att värma lunchlådan i våra lokaler som erbjuder ett välutrustat lunchrum.

Sälj & Marknadshögskolan
Tomtebodavägen 3B
171 65 Solna

Vy över Stockholm

Göteborg

Sveriges framsida

Göteborg – en storstad som kryllar av entreprenörsanda och kreativitet. Staden har en enorm dragningskraft och utvecklingen i regionen går i rasande takt. Om du är redo att möta framtiden inom försäljning och marknadsföring, så har du hamnat helt rätt! Här håller vi till på Mölndalsvägen 81. Från centralstationen tar det ca 10 min med spårvagn och kommer du med tåg finns det en station i Mölndal. I området finns flera lunchrestauranger att välja mellan, men om du föredrar att ta med egen mat har vi naturligtvis ett välutrustat lunchrum i våra lokaler.

vy över Göteborg

Distans

Där det passar dig

Att läsa på distans passar dig som behöver flexibilitet under din studietid. Du studerar med hjälp av datorn, vilket ger dig möjligheten att följa utbildningen oavsett var du befinner dig. Det enda du behöver är en dator och en fungerande WiFi-uppkoppling.

När du börjar studera hos oss får du ett personligt användarkonto som ger dig access till vår digitala läroplattform Omniway, utifrån vilken du kommer genomföra dina studier.

Omniway är designad för flexibilitet och tillgänglighet, oavsett var du befinner dig. Du kan använda den på både mobil, dator och surfplatta. Allt du behöver är ett tillgängligt nätverk.

 

 

Kille sitter framför datorn och pluggar på distans
En kvinna läser Ansökningsguiden på sin telefon

ANSÖKNINGSGUIDE

I vår ansökningsguide har vi samlat allt som du behöver veta för att söka till våra utbildningar. Vi tar dig genom hela resan – från ansökan till en plats i klassrummet. Vad väntar du på? Läs mer här!

Se vår ansökningsguide
kille sitter framför datorn och läser smh nyheter

NYHETER

I vår nyhetsportal kan du läsa om nya spännande karriärmöjligheter och vilken kompetens som efterfrågas i branschen. Håll dig uppdaterad – If you snooze, you loose!

Se våra nyheter