×
 

Möt oss i Göteborg

Göteborg – en storstad som kryllar av entreprenörsanda och kreativitet! Staden har en enorm dragningskraft och utvecklingen i regionen går i rasande takt. Är du redo för att möta framtiden inom sälj och marknadsföring? Då har du landat helt rätt!

Sälj & Marknadshögskolan i Göteborg

I Göteborg hittar du alltid något kul att göra. Sveriges näst största stad har det mesta när det gäller sport, fritid, konsert, teater och annat. Göteborg kombinerar storstadens puls och utbud med en närhet och ”hemkänsla” som gör staden unik. Ett extra plus för den väl utbyggda kollektivtrafiken och dessutom tar du dig lätt runt på västkusten till närliggande städer och lockande sevärdheter. Känner du för en utflykt till Danmark så ligger Fredrikshamn dryga fyra timmar bort och då får du en härlig båttur på köpet.

Det är lätt att trivas i Änglarnas stad och hos ”Kal och Ada”. För visst är det något speciellt med Göteborg och de trevliga göteborgarna. I staden råder en gemytlig och varm stämning med alla mysiga uteserveringar och kaféer. Att strosa på avenyn en solig dag – visst kan man ha det sämre!

Adressen är lätt att komma ihåg:

Mölndalsvägen 81 i Göteborg. Från Centralstationen till Mölndalsvägen tar det 10 min med spårvagn och kommer du med tåg så finns en station i Mölndal. Mölndal är en egen kommun med 61 000 invånare och därifrån är det nära till natur och rekreationsområden.

I området finns flera lunchrestauranger att välja mellan. Om du föredrar att ta med egen mat så finns naturligtvis ett väl utrustat lunch- och fikarum på kontoret.

Våra YH-utbildningar i Göteborg

Är du intresserad av att göra oss sällskap på skolan i Göteborg? Här kan du ser du vilka utbildningskoncept som erbjuds:

Sälj & Marknadshögskolan

Besöksadress

Mölndalsvägen 81

412 63 Göteborg

Postadress

Mölndalsvägen 81

412 63 Göteborg

Kontakt

010-709 41 00