AV CAROLINE HJORTH ELFVING

I en alltmer konkurrensutsatt värld står frågan om rätt utbildning högt på mångas agenda. Men idag behöver man inte bara ta beslut om vad man ska studera, utan även hur och vart. I ett hav av utbildningsanordnare och utbildningsformer är det inte konstigt att många simmar i cirklar. Vissa kanske rent av ger upp och drunknar. I den här artikeln låter vi statistiken tala för sig själv och visar vägen till en framgångsrik karriär inom försäljning och marknadsföring. Det är inte den stora jätten som kommer ta plats, utan den lilla aktören med det engagerande och nyskapande hjärtat. Så ta ett djupt andetag, spänn åt simfötterna och gör dig redo att ta det första simtaget mot en framgångsrik karriär inom försäljning och marknadsföring.

Som en del av AcadeMedia, Skandinaviens ledande utbildningsföretag, erbjuder Sälj & Marknadshögskolan en unik utbildningsmiljö för de som strävar efter en karriär inom försäljning och marknadsföring. Med en kombination av praktisk erfarenhet, starka branschanknytningar och ett dedikerat fokus på personlig och professionell utveckling särskiljer de sig från sina konkurrenter.

Yrkeshögskola - Ett vinnande koncept

Sedan 1996 erbjuder Sälj & Marknadshögskolan yrkeshögskoleutbildningar, vars utbildningsform visat på en betydande expansion de senaste åren. På bara tre år har antalet studerande ökat med 10%. En ökning som återspeglar ett växande intresse och behov i samhället.

En av de mest värdefulla aspekterna av yrkeshögskola som utbildningsform är dess praktiska fokus. Till skillnad från traditionell akademisk undervisning som ofta fokuserar på teori, lägger Sälj & Marknadshögskolan stor vikt vid verklighetsbaserat lärande. Detta inkluderar fallstudier, praktik och projektarbeten i samarbete med etablerade företag. De studerande får alltså möjlighet att tillämpa sina kunskaper i verkliga arbetsmiljöer, vilket inte bara ger ovärderlig erfarenhet utan även en chans att knyta viktiga kontakter i branschen.

Vill du veta mer om yrkeshögskolan som utbildningsform? Klicka här!

9/10 studerande får jobb efter examen

En av de mest framträdande fördelarna med att studera på Sälj & Marknadshögskolan är deras starka anknytning till branschen. I nära samarbete med ledande företag och organisationer erbjuds de studerande aktuella insikter och möjlighet till nätverkande. Något som ökar deras konkurrenskraft på arbetsmarknaden.

Statistiken talar för sig själv: 9 av 10 studerande får jobb inom sex månader efter examen. En imponerande siffra som är ett tydligt tecken på att utbildningarna ger relevant och efterfrågad kompetens. Dessutom rekommenderar samma andel av utexaminerade studerande skolan till andra, vilket ytterligare understryker skolans kvalitet och det värde som de studerande får från sina studier.

Vill du också göra karriär inom försäljning och marknadsföring? Klicka här för att se aktuella utbildningar med start i höst!

Fokus på personlig och professionell utveckling

Sälj & Marknadshögskolan verkar efter värdeorden Engagerade, Personliga och Nyskapande. Som studerande innebär det att man inte bara får en akademisk utbildning, utan också blir en del av en gemenskap.

- Vi springer inte bara på egna bollar, vårt mål är att hela laget ska kunna spela , säger Emma Olau, Verksamhetschef, Sälj & Marknadshögskolan.

Här uppmuntras samarbete, innovation och utbyte av idéer och erfarenheter, vilket inte bara stärker lärandeupplevelsen utan också skapar en känsla av tillhörighet i ett professionellt nätverk som varar långt efter examen. Oavsett val av utbildning får den studerande tillgång till utbildningsmoment i karriär och utveckling som fokuserar på ledarskap, kommunikation och personlig branding. Denna helhetssyn på utbildning säkerställer inte bara att de studerande är väl förberedda för sina framtida yrkesroller utan också är rustad med de mjuka färdigheter som krävs för att lyckas i alla aspekter av livet.

Är du redo att kickstarta din karriär och utforska din potential? Ansök till Sälj & Marknadshögskolan YH-utbildningar med start i höst här!