×
 

PASSIONERAD ATTITYD

Vi höjer sälj- och marknadsyrkets status, vi tror på personligt ansvar för lärandet, vi har rätt mental inställning, vi visar varandra omtanke och hänsyn.

AFFÄRSMÄSSIG INNOVATION

Vi skapar nytänkande affärsutveckling tillsammans med arbetslivet.

RESULTATINRIKTAD GLÄDJE

Med hjälp av gemensamt fokus på målet så skapas energigivande glädje.

Om Sälj & Marknads­högskolan

Vi brinner för att utveckla framtidens stjärnor inom sälj och marknadsföring. Hos oss hittar du en mängd spännande Yh-utbildningar inom områdena marknadsföring och försäljning. Vi erbjuder alltid högaktuella Yh-utbildningar noga framtagna i nära samarbete med branschen.

Vår vision

Som Sveriges ledande sälj- och marknadsutbildare ska vi driva näringslivet framåt genom att utveckla människor till värdefulla medarbetare som överträffar marknadens förväntningar och tillför ny energi.

Vår affärsidé

Vi leder våra studerande hela vägen – före, under och efter utbildningen.

Varför ska du välja Sälj & Marknadshögskolan?

De bästa utbildarna för varje moment och närkontakt med näringslivet på lokalnivå garanterar att innehållet i våra utbildningar alltid motsvarar de krav som marknaden ställer på en kvalificerad säljare och marknadsförare. Sälj & Marknadshögskolan är idag en av Sveriges viktigaste aktörer när det gäller högre utbildning i försäljning och marknadsföring. Vi är branschneutrala vilket innebär att du efter en utbildning hos oss har stora möjligheter till anställning i just den bransch som intresserar dig.

En del av AcadeMedia

Sälj & Marknadshögskolan är en del av AcadeMedia, Skandinaviens ledande utbildningsföretag. AcadeMedia är verksamt i hela utbildningskedjan: förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. 

Sälj & Marknadshögskolan

Instagram

Sälj & Marknadshögskolan

Facebook

Sälj & Marknadshögskolan

LinkedIn