×
 

Om Sälj & Marknads­högskolan

Vi brinner för att utveckla framtidens stjärnor inom sälj och marknadsföring. Hos oss hittar du en mängd spännande Yh-utbildningar inom områdena marknadsföring och försäljning. Vi erbjuder alltid högaktuella Yh-utbildningar noga framtagna i nära samarbete med branschen.

De bästa utbildarna för varje moment och närkontakt med näringslivet på lokalnivå garanterar att innehållet i våra utbildningar alltid motsvarar de krav som marknaden ställer på en kvalificerad säljare och marknadsförare. Sälj & Marknadshögskolan är idag en av Sveriges viktigaste aktörer när det gäller högre utbildning i försäljning och marknadsföring. Vi är branschneutrala vilket innebär att du efter en utbildning hos oss har stora möjligheter till anställning i just den bransch som intresserar dig.

Vår vision

Som Sveriges ledande sälj- och marknadsutbildare ska vi driva näringslivet framåt genom att utveckla människor till värdefulla medarbetare som överträffar marknadens förväntningar och tillför ny energi.

Vår affärsidé

Vi leder våra studerande hela vägen – före, under och efter utbildningen.

En del av AcadeMedia

Sälj & Marknadshögskolan är en del av AcadeMedia, Skandinaviens ledande utbildningsföretag. AcadeMedia är verksamt i hela utbildningskedjan: förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. 

Sälj & Marknadshögskolan

Instagram

Sälj & Marknadshögskolan

Facebook

Sälj & Marknadshögskolan

LinkedIn

Utforska mer