×
 

Vi vet att du är full av potential

Troligtvis har du hört uttrycket: "Man måste knäcka några ägg för att göra en omelett". För oss betyder det att vi alla är summan av både framgångar och motgångar.

Vi vet att du är full av potential, men det är du som måste våga utmana dig själv och din förmåga. Är du rädd för att misslyckas kan det vara hög tid att tänka om. Prestationer kommer sällan gratis, du måste öva och sedan öva lite till. Ingenting är lätt till en början, men så plötsligt faller bitarna på plats och så känns det som om du aldrig gjort annat. Minns du till exempel hur du lärde dig läsa? Bokstav för bokstav, ord för ord. Ibland blev det rätt, ibland blev det fel. Vi på Sälj & Marknadshögskolan finns för att både utmana dig och stötta dig längs vägen så att du ska kunna utnyttja hela din förmåga vid så väl framgång som motgång.

Boosta ditt personliga varumärke

Vill du boosta ditt personliga varumärke och få lite extra publicitet under studietiden? Var med på en intervju och berätta mer om dig själv här på vår hemsida. Samtidigt som ditt namn syns i våra kanaler kommer andra att få veta mer utbildningen, skolan, livet som studerande o.s.v. En riktig win-win helt enkelt.

Pssst... Du kan också nominera en klasskompis som du tycker är grym!

Lämna ditt intresse för en intervju:

Vi finns för att utveckla och utmana dig att följa dina karriärdrömmar genom utbildningar som överträffar marknadens förväntningar och tillför ny energi.