×
 

Följ oss på Instagram

Klicka här

Till dig som studerar hos oss

Vi finns här för att utveckla och utmana dig att följa dina karriärdrömmar genom utbildningar som överträffar marknadens förväntningar och tillför ny energi.

Du är full av potential!

Troligtvis har du hört uttrycket: "Man måste knäcka några ägg för att göra en omelett". För oss betyder det att vi alla är summan av både framgångar och motgångar.

Vi vet att du är full av potential, men det är du som måste våga utmana dig själv och din förmåga. Är du rädd för att misslyckas kan det vara hög tid att tänka om. Prestationer kommer sällan gratis, du måste öva och sedan öva lite till. Ingenting är lätt till en början, men så plötsligt faller bitarna på plats och så känns det som om du aldrig gjort annat. Minns du till exempel hur du lärde dig läsa? Bokstav för bokstav, ord för ord. Ibland blev det rätt, ibland blev det fel. Vi på Sälj & Marknadshögskolan finns för att både utmana dig och stötta dig längs vägen så att du ska kunna utnyttja hela din förmåga vid så väl framgång som motgång.

Är du nöjd med din utbildning hos oss?

Vi lägger inte vår energi på att försöka bli den bästa skolan, vi lägger vår energi på att du ska bli den bästa inom ditt område - om det sedan gör oss till den bästa skolan - det är upp till dig att avgöra.

Är du nöjd med din utbildning hos oss? Låt gärna andra veta genom att lämna en recension så att fler vågar ta samma steg som du gjort. Är du inte nöjd med din utbildning? Då hoppas vi först och främst att du har meddelat oss så klart så att vi kan få möjligheten att bli bättre. Men lämna en recension ändå om du känner för det. Vi tror på ärlighet och livslångt lärande!

Skriv en recension på Google?

Klicka här

Boosta ditt personliga varumärke

Vill du boosta ditt personliga varumärke och få lite extra publicitet under studietiden? Var med på en intervju och berätta mer om dig själv här på vår hemsida. Samtidigt som ditt namn syns i våra kanaler kommer andra att få veta mer utbildningen, skolan, livet som studerande o.s.v. En riktig win-win helt enkelt.

Pssst... Du kan också nominera en klasskompis som du tycker är grym!

Lämna ditt intresse för en intervju