Sen anmälan öppnar nu!

Funderade du lite, lite för länge över vilken utbildning som passar dig bäst? Vi förstår att det inte alltid är helt lätt att välja eller bestämma sig och därför har vi valt att öppna några av våra utbildningar för sen anmälan.

Sen anmälan, vad innebär det?

Ja, vad är då egentligen skillnaden på att göra en sen anmälan och att till exempel ha ansökt när vi förlängde den vanliga ansökningsperioden? Och vad är en restplats? Vi förstår att frågorna kan vara många.

Kort sagt kan man säga att en sen anmälan betyder att vi gör det möjligt för flera att söka, utan att nödvändigtvis ha platser kvar. Bara för att en utbildning har öppet för sen anmälan betyder det alltså inte att du är garanterad en plats eller att du söker en så kallad restplats. Men, skulle det vara så att personerna som står före dig i kön tackar nej till sin plats, kommer du att bli erbjuden platsen istället.

Så, när får du då svar? Vi skickar endast ut svar till den eller de vi kan erbjuda en plats till. Och eftersom det är beroende av att andra tackar nej, kan vi inte ge dig svar när de som sökt under ordinarie ansökningsperiod får sina svar. Vi kan heller inte säga exakt när svaret kommer. Håll koll på mejlen under sommaren så du inte missar om erbjudandet kommer!

Sen anmälan inför hösten 2022

Vi förstår verkligen att våren kan rusa förbi, och tycker att det är tråkigt om en intensiv vår ska sätta allt för många krokben för hösten. Vi vet också att väldigt mycket kan hända under en sommar och inför skolstart. Just därför gör vi det möjligt att göra en sen anmälan för två av våra populära utbildningar. Låter det intressant? Spana in utbildningarna och lämna en sen anmälan, så håller vi tummarna tillsammans.


Vilka utbildningar är öppna för sen anmälan?

Utbildningarna vi ger dig en extra chans till är:

Account Manager IT Sales

Göteborg

Vill du utvecklas till en framgångsrik företagssäljare och skapa affärsmöjligheter i en expansiv IT-bransch? Läs mer om utbildningen eller lämna en sen anmälan direkt.

Key Account Manager

Stockholm | Göteborg

Bli företagets viktigaste resurs! Utbildningen är på distans och halvfart, och därför perfekt för dig som tänkte jobba samtidigt. Läs mer om utbildningen eller lämna en sen anmälan direkt.