Glada nyheter för dig som är intresserad av att plugga en YH-utbildning inom försäljning eller marknadsföring. Vi har nu öppet för sen anmälan till våra YH-utbildningar inom området. Missa inte det!

Om sen anmälan

Ja, vad är egentligen en "sen anmälan" Och vad innebär det hela i praktiken? Vi vet, det hela kan uppfattas lite förvirrande, vi ska därför göra vårt bästa för att förklara lite närmare. Häng på!

I grund och botten innebär sen anmälan att vi öppnar upp för fler ansökningar, även om det inte nödvändigtvis finns tillgängliga platser. Att en kurs är öppen för sen anmälan garanterar inte att du får en plats, och det betyder inte heller att du ansöker om en restplats. Skulle det dock bli så att de som är listade före dig väljer att inte acceptera sin plats, kommer den erbjudas till dig.

När det kommer till besked om antagning, kommunicerar vi endast med de sökande till vilka vi kan erbjuda en plats. Eftersom detta är beroende av att andra tackar nej, kan vi inte ge besked samtidigt som de som ansökt under den vanliga ansökningsperioden. Vi kan inte heller förutsäga när ett sådant besked kommer.

Var uppmärksam på din e-post under sommaren, så du inte missar ett eventuellt erbjudande om plats, om du gjort en sen anmälan till oss.

Utbildningar öppna för sen anmälan: