Good news! Nu kan vi glatt meddela att vi på Sälj & Marknadshögskolan erbjuder YH-flexplatser på våra KAM-utbildningar 2024.

YH-flex till våra KAM-utbildningar

Vi är glada att kunna meddela att vi även detta år erbjuder YH-flexplatser för våra Key Account Manager-utbildningar i Stockholm och Göteborg. Totalt finns 20 flexplatser tillgängliga för ansökan.

Om YH-flex som studieform

YH-flex är en smart utbildningsform för dig som arbetar inom försäljning men saknar en dokumenterad examen inom området. Med YH-flex kan du tillgodoräkna dig din arbetslivserfarenhet, vilket innebär att du endast behöver plugga de kurser som är nödvändiga för dig. Resultatet är en personligt anpassad utbildningsplan som uppfyller dina specifika behov – praktiskt, eller hur?

Hur söker jag YH-flex?

För att ansöka till YH-flex, välj Flex-alternativet vid ansökan via YH-antagning. Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att behöva genomföra en självskattning av dina färdigheter. Om du blir antagen arbetar vi fram en individuell studieplan anpassad till dina behov.

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss på info@smhsverige.se. Mer information finns på Myndigheten för yrkeshögskolans webbplats.

YH-flex - Flexigt värre

Intresserad och vill veta mer? Besök vår sida för YH-flex här

Gå till Yh-flex
Två personer sitter framför en dator och kollar igenom ansökan till SMH

ANSÖKNINGSGUIDE

I vår ansökningsguide har vi samlat allt som du behöver veta för att söka till våra utbildningar. Från start till mål.

Ansökningsguide