×
 

Johans LIA ledde till anställning

Johan gick utbildningen "Account Manager IT Sales" på Sälj & Marknadshögskolan. Han gjorde båda sina LIA-perioder på Teamfront där han sedan efter examen blev erbjuden en anställning.

Berätta gärna lite om dig själv och vad du gör!

Johan Ferdinius heter jag och är 26 år gammal. Bor och uppvuxen i Borås.

Arbetar idag som Account Manager på Teamfront i Borås som är en fullservicepartner inom IT, systemutveckling, reklam och 3D. Där mitt jobb går ut på att bearbeta nya kunder och utveckla våra befintliga kunder inom våra affärsområden.

Hur var det att läsa på Sälj & Marknadshögskolan?

Jag trivdes väldigt bra och man insåg tidigt att det fanns en röd tråd för samtliga kurser kopplat till arbetsmarknaden. Sen är det ju ett stort plus att dem som håller i kurserna kommer direkt från marknaden, vilket gör att man får relevant kunskap samt lyssnar extra noga. Bortsätt från detta upplevde jag att SMH gav bra stöttning om det var något som man behövde hjälp med.

Skulle du rekommendera andra att läsa på SMH? 

Jag själv är väldigt nöjd med utbildningen. Men jag tror att det beror lite på hur man är som person och vad som passar en själv. Ska man gå en YH-utbildning så får man nog veta vad man vill och själv vilja göra jobbet för att det ska bli så.

Hur fick du ditt nuvarande jobb efter examen? 

Genom praktiken. Jag gjorde både mina LIA perioder på Teamfront och blev sedan erbjuden tjänst där.

Vad är det bästa med ditt yrke? 

Det finns otroligt mycket roliga saker med att arbeta med sälj vilket i sin tur gör det svårt att välja den ena framför den andra. Men om jag ska nämna något så skulle jag säga mötet med kund och att det är väldigt varierande arbetsuppgifter.

Vill du läsa mer om Teamfront? Klicka här: www.teamfront.se