Studera digital marknadsföring i vår

Nu är ansökan öppen för utbildningen Digital marknadsförare som går av stapeln i Stockholm våren 2023!

Satsa på en karriär inom digital marknadsföring

Är du en fena på att skapa content och går igång på genomtänkt kommunikation i digitala kanaler? Vill du jobba i en kreativ och snabbväxlad miljö? Då är det kanske dags att satsa på en karriär inom digital marknadsföring.

En stor del av marknadsföringen idag är digital, och kanske inte minst social! Därför behövs fler stjärnor inom just digital marknadsföring inom mer eller mindre alla branscher. Och för att få en fot in redan under utbildningen är LIA, eller praktik, en stor och viktig del av den.

LIA står för lärande i arbete och går ut på just det – att du ska få lära dig i praktiken genom att testa på ditt kommande yrke redan under studietiden. Där är också ett värdefullt tillfälle för dig att knyta kontakter på!

Ansökan är öppen inför våren 2023

Nu kan du söka inför vårterminen 2023, där utbildningen Digital marknadsförare kommer att starta i Stockholm. Och hur du söker, det gör du genom att klicka nedan.

Sen anmälan

Klicka här för att göra en sen anmälan!

Läs mer om utbildningen

Klicka här för att läsa mer om utbildningen

Vad kan jag jobba med efter utbildningen?

Efter examen kan du arbeta som exempelvis: 

Online marketing specialist ▪️ Social Media Manager ▪️ Digital analytiker ▪️ Social Media Specialist ▪️ Digital marknadsförare ▪️ Marknadskoordinator ▪️ Marketing Specialist ▪️ Media Planner