Studera digital marknadsföring i vår

Edit: Nu har ansökan stängt för utbildningen Digital marknadsförare som går av stapeln i Stockholm våren 2023. Men du kan söka utbildningen i Göteborg som startar i höst!

Satsa på en karriär inom digital marknadsföring

Är du en fena på att skapa content och går igång på genomtänkt kommunikation i digitala kanaler? Vill du jobba i en kreativ och snabbväxlad miljö? Då är det kanske dags att satsa på en karriär inom digital marknadsföring.

En stor del av marknadsföringen idag är digital, och kanske inte minst social! Därför behövs fler stjärnor inom just digital marknadsföring inom mer eller mindre alla branscher. Och för att få en fot in redan under utbildningen är LIA, eller praktik, en stor och viktig del av den.

LIA står för lärande i arbete och går ut på just det – att du ska få lära dig i praktiken genom att testa på ditt kommande yrke redan under studietiden. Där är också ett värdefullt tillfälle för dig att knyta kontakter på!

Ansökan är stängd inför våren 2023

Ansökan inför vårterminen 2023 är stängd, där utbildningen Digital marknadsförare kommer att starta i Stockholm. Men du kan nu söka till höstterminens start som går i Göteborg. Och hur du söker, det gör du genom att klicka nedan.

Ansök till HT23

Ansökan inför våren stängd men ansökan till höstterminen är öppen! Då går utbildningen i Göteborg.

Läs mer om utbildningen

Vill du läsa mer om vad du får lära dig och vad du kan göra? Klicka här för att läsa mer om utbildningen

Vad kan jag jobba med efter utbildningen?

Efter examen kan du arbeta som exempelvis: 

Online marketing specialist ▪️ Social Media Manager ▪️ Digital analytiker ▪️ Social Media Specialist ▪️ Digital marknadsförare ▪️ Marknadskoordinator ▪️ Marketing Specialist ▪️ Media Planner