Digital Marketing Specialist, våren 2022

Vill du dra igång 2022 med en riktigt härlig nytändning inom marknadsföring? Då är detta höstens kanske bästa nyhet. Den 17 januari startar nämligen en ny omgång av upskill-utbildningen Digital Marketing Specialist, och ansökningsperioden, den är i full gång.

Datadriven marknadsföring är framtiden

Har det blivit dags att gå en utbildning inom datadriven marknadsföring? Som marknadsförare har du alltid krav på dig att ligga i framkant. Du följer inte bara utvecklingen från första parkett, du agerar också snabbt för att inte hamna efter. Därför är det inte särskilt märkligt om du märkt av att de senaste åren av digitalisering påverkat marknadsföringen i grunden. Troligtvis har du stött på allt fler samtal där det pratas om datadriven marknadsföring, digitala strategier och vikten av rätt mättal för tilltänkt syfte. Men vad betyder allt det där egentligen?

Utbilda dig inom datadriven marknadsföring

Utbildningen Digital Marketing Specialist vänder sig främst till dig som jobbar inom marknadsföring och önskar lära dig mer om de möjligheter och utmaningar som digital marknadsföring medför år 2022. Exempelvis kommer du under utbildningen att få arbeta praktiskt med digital strategi, digital analys och konverteringsoptimering online. Du kommer att få djupare insikter i vad som faktiskt menas med datadriven marknadsföring och hur du kan börja arbeta datadrivet redan under utbildningen.

Vill du börja det nya året med en nytändning på jobbet så har du här en riktigt spännande utbildning inom datadriven marknadsföring. Och det bästa av allt - den är nu öppen för ansökan!


Ansökan är öppen för Digital Marketing Specialist

Digital Marketing Specialist är nu öppen för ansökan! För att ansöka behöver du skapa dig ett konto på yh-antaging.se. Du kommer i din ansökan att skicka in dina gymnasiebetyg och ett arbetsintyg som intygar att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom marknadsföring.


Kort om utbildningen

Vår utbildning till Digital Marketing Specialist är en kostnadsfri 20 veckor lång upskill-utbildning för marknadsförare. Utbildningen går på halvfart och på distans så att du som vill kan fortsätta att arbeta heltid och samtidigt studera vid sidan av jobbet. Detta upplägg möjliggör också att du kan applicera dina nya kunskaper direkt i din yrkesroll.