×
 

Robin utbildar sig inom både sälj och marknadsföring

Robin går sitt första år på programmet Internationell säljare/marknadsförare på Sälj & Marknadshögskolan. Vad hans plan är efter utbildningen har han inte riktigt bestämt sig för än – och säger att det därför är perfekt att utbildningen är så bred då den ger många alternativ för framtiden.

Berätta gärna lite om dig själv!

Mitt namn är Robin Malvegård, jag är 28 år gammal och kommer från Göteborg. Tidigare har jag jobbat som montör på Volvo, något jag gjorde i 6 år. Innan min tid på Volvo så hade jag lite ströjobb och passade på att resa.

Hur kommer det sig att du valde att studera på SMH?

Jag kände att det var dags att göra något nytt, utveckla mig, och SMH hade en utbildning som verkligen passade mig.

Vad lockade dig med utbildningen?

Den kändes som klippt och skuren för mig, då utbildningen erbjuder både Sälj och Marknadsföring. För mig som inte riktigt bestämt mig än, så var det perfekt.

 Vad skulle du säga är det bästa med utbildningen?

Hur våra kursledare kommer från många års arbetserfarenhet och kan ge tydliga exempel på hur saker och ting fungerar i arbetslivet. Det har bidragit till en viss insyn i deras vardag, vilket jag uppskattar otroligt mycket.

Skolan har en familjär atmosfär med trevliga lokaler. Kommunikationen mellan elever och lärare/administratörer är suverän – det finns alltid en hjälpande hand runt hörnet.

"Sitter du i tankarna att söka till SMH Göteborg, så tveka inte mer!"

Har du stött på några utmaningar?

En stor utmaning för mig var att gå från arbetsliv till plugg. Man har ju en viss “vana” i ryggmärgen, och att bryta den helt plötsligt var omställande. Det gäller att hitta sitt mod och ta det stora klivet, man vänjer sig tillslut.

Slutligen, vad har du för framtidsplaner efter utbildningen

Min förhoppning är att jobba inom sälj eller marknadsföring, som jag nämnde tidigare så har jag inte riktigt bestämt mig än! Jag låter tiden avgöra den frågan åt mig.