Utbilda dig inom sälj och marknadsföring i höst

Varför inte börja året på bästa genom att göra någonting för dig och din framtid? Höstens utbildningar är öppna för ansökan. Så, ta chansen, följ dina drömmar och sök!

Sälj och marknadsföring är områden som inkluderas i mer eller mindre alla branscher. Med kompetens inom det har du alla möjligheter i världen (bokstavligen, ta dig runt världen!). Har du inte riktigt bestämt dig för om det är sälj eller marknadsföring som är just din grej? Då kan du söka en utbildning som har båda.

Bli en del av SMH-familjen

SMH är en relativt liten skola, vilket betyder att vi kan se till att alla våra studerande blir sedda och välkomnade in i SMH-värmen. Vi vill bygga relationer, både inom SMH, men även med framtida arbetsgivare. Därför jobbar vi nära med våra ledningsgrupper, som ser till att utbildningarna ger våra studerande bästa möjliga förutsättningar för att vara så attraktiva som möjligt. För att ytterligare bygga relationer med framtida arbetsgivare och att få lära dig i praktiken är LIA, lärande i arbete, en viktig del av undervisning.

Våra utbildningar

Har du redan bestämt dig? Här kan du söka direkt.

Har du funderingar om hur du söker? Här kan du läsa mer.