På era platser, klara, färdiga, ansök!

Glada nyheter, årets ansökan är öppen! Våra populära YH-utbildningar innebär många fördelar och erbjuder dig som studerande en gedigen utbildningsgrund – inom just ditt område. Utbildningarna är alla framtagna i tight samarbete med företag i branschen, vilket rustar dig med rätt kunskaper inför din framtida karriär. En annan stor USP med våra utbildningar är att de innehåller längre praktikperioder vilket ger en unik chans att nätverka och lära sig hands-on, direkt av branschen. Detta är ett mycket uppskattat inslag i utbildningsplanen som många gånger leder våra studerande direkt till jobb. Det kallar vi en bra deal.

Bli en del av SMH-familjen

Sälj & Marknadshögskolan (SMH) är en relativt liten skola, något vi ser som en stor fördel. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda våra studerande stöd och feedback under hela studietiden. Något som öppnar upp för en trygg miljö med personlig utveckling i fokus. Vi jobbar även nära våra utbildningars ledningsgrupper som består av representanter från näringslivet, för att se till att våra utbildningars innehåll alltid är aktuellt och motsvarar kompetensbehovet på arbetsmarknaden.

Ta chansen och upptäck framtiden inom sälj eller marknadsföring tillsammans med oss. Spana in våra vassa YH-utbildningar nedan. Vilken är din favorit?

Vilken utbildning väljer du?