Gå en kort Yh-utbildning i höst

Idag har vi fått fantastiska nyheter! Vi kan glatt meddela att vi nu fått besked om att öppna upp fler korta Yh-utbildningar inom marknadsföring.

Kort är gott!

Förra årets succé med korta up-skill-utbildningar fortsätter! Idag fick vi besked om att vi får möjlighet att erbjuda fler korta Yh-utbildningar inom marknadsföring. Totalt rör det sig om 140 st nya fräscha utbildningsplatser framåt!

Vi kan stolt meddela att vi får två nya starter till vår populära utbildning Digital Marketing Specialist samt två starter till vår sprillans nya utbildning inom Influencer Marketing.

Om Influencer Marketing | Kort YH | Nyhet!

Är du nyfiken på att lära dig mer om influencer marketing? Denna korta up-skill-utbildning riktar sig till dig som är verksam inom marknadsföringsområdet och önskar uppdatera kunskaperna inom ambassadörsinriktad marknadsföring. I utbildningen får du möjlighet att djupdyka inom strategi och målgruppsanalys och ges alla färdigheter för planering och genomförande av influencer markering insatser.

Låter detta som något för dig? Utbildningen öppnar för ansökan inom kort men så länge kan du passa på att göra en intresseanmälan till utbildningen här.

Kommande starter:
Influencer Marketing | HT21 | Ansökan öppnar inom kort!
Influencer Marketing | HT22

Om Digital Marketing Specialist | Kort YH | Fler starter

Nu har vi fått fler beviljade starter till vår populära utbildning med fokus inom datadriven marknadsföring. Även denna utbildning riktar sig till dig som jobbar inom marknadsföring eller liknande, och vill boosta kompetensen ytterligare. Utbildningen är perfekt för dig som önskar specialisera dig inom digital marknadsstrategi med fokus på analys och optimering av digitala kanaler. En fantastisk chans att skapa nya möjligheter genom att arbeta mer databaserat!

Ta chansen och skicka in en ansökan till höstens start idag.

Kommande starter: