×
 

Investera i kunskap! I en värld där marknadstrenderna ständigt förändras och konkurrensen hårdnar, är det viktigare än någonsin att hålla sig ajour med de senaste verktygen, teknikerna och strategierna. Sälj & Marknadshögskolan erbjuder kurser som stärker dig och ditt företag. Kurserna är helt digitala och med vårt flexibla upplägg kan du studera när det passar dig. En smart väg till kompetensutveckling (upskill) och kompetensförflyttning (reskill) för både privatpersoner, företag och organisationer.
Digitala kurser för kompetensutveckling inom försäljning och marknadsföring

Smidigt

Våra kurser möjliggör för dig att studera i
din egen takt, på valfri plats,
när det passar dig.

Pratbubbla med glödlampa

Kompetenshöjande

Fristående kurser för spetskompetens.
Efter avslutad kurs får du ett kursintyg som
stärker din nya kompetens.

svart pratbubbla med platsikon

Digitalt

Med vår digitala läroplattform har du
tillgång till dina studier överallt.
Allt du behöver är en wifi-uppkoppling.

Arbeta med influncer marketing

PRIS FÖRETAG: 10 000 KR EX. MOMS
PRIS PRIVATPERSON: 12 500 INK. MOMS

Den här kursen vänder till dig som vill få kompetens att implementera influencer marketing i din verksamhets marknadsföringsmix. Kursen är helt digital och du läser den i din egen takt via vår plattform. Genom kursens tolv moduler kommer du att få bekanta dig med alla delar av hur du får till framgångsrika samarbeten med influerare. Kombinerat med inspelade föreläsningar kommer du att läsa kursboken Influencer marketing i praktiken, som ingår i priset, och gå igenom praktiska övningar och fallstudier.

Kursen innefattar följande moduler:

1) Introduktion till influencer marketing

2) Influencers plats i marknadsföringsmixen

3) Hitta ett syfte och sätt ett mål

4) Ekonomi

5) Samarbetsformer

6) Hitta rätt influencers för ditt varumärke

7) Nå ut och attrahera influencers

8 ) Skriva briefs och kravspecifikation

9) Lagar och regler

10) Avtalsskrivning

11) Genomförande

12) Analys, uppföljning och rapportering

När du anmäler dig till kursen skickar vi hem boken Influencer marketing i praktiken till dig. Boken är skriven av Johannes Gustavsson som är kursens ämnesexpert.

”Influencer marketing i praktiken presenterar beprövade arbetssätt och metoder samt aktuell forskning inom området. Dessutom innehåller den fallstudier, övningsuppgifter och intervjuer med experter. Boken vänder sig till dig som studerar marknadsföring och kommunikation, men kan också användas som inspirations- och kunskapskälla för dig som exempelvis arbetar på en reklambyrå eller marknadsavdelning.” – Johannes Gustavsson

Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan. Du kommer sedan bli kontaktad av ansvarig affärsutvecklare för mer information och bokning av kurs.

Har du frågor gällande kursen är du varmt välkommen att kontakta  Thobias Torstensson, thobias.torstensson@academedia.se.

En tjej som arbetar med influncer marketing står framför sin mobilkamera och ställer in den

Anmälan

Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan.
Du kommer sedan bli kontaktad av ansvarig affärsutvecklare
för mer information och bokning av kurs.

Vem gäller din anmälan?

Observera att när du skickar in din anmälan via detta formulär samtycker du till att vi behandlar dina angivna personuppgifter till att kontakta dig angående kursen du visat intresse för.

Vanliga frågor

Kontakt