Ansökan till höstens utbildningar är öppen

Den 1 februari är här! Har du som vi väntat och väntat på den här dagen? Antagningsperioden har äntligen börjat och du kan nu ansöka till höstens utbildningar. Oavsett om du är sprillans ny i arbetslivet eller om du efter flera år bestämt dig för att det är dags att börja om har vi många spännande YH-utbildningar att välja mellan. Djupdyk i marknadsföring eller utbilda dig till arbetsplatsens most valuable player – valet är ditt.

Dags att utbilda dig inom sälj och marknadsföring?

Att utbilda dig inom sälj och marknadsföring betyder att du efter din utbildning mer eller mindre kommer att kunna kasta dig in i vilken bransch som helst. Kunskaper inom marknadsföring och försäljning kan nämligen appliceras på i stort sätt alla branscher idag. Du kommer därför att ha många olika vägar att gå och möjligheter att visa vad du går för. Vi vill att du ska komma ut i arbetslivet så fort som möjligt, därför är LIA en stor och viktig del av din utbildning hos oss. LIA står för lärande i arbete och är alltså precis som det låter – ett tillfälle för dig att få hands-on erfarenhet från arbetslivet.

Här är höstens YH-utbildningar

Ansökningsperioden är öppen

Ansökningsperioden är öppen mellan den 1 februari och den 23 maj. Om du redan nu vet vad du vill studera har du en direktlänk till ansökan här nedan. Men, är du osäker på hur ansökningsprocessen går till eller vill säkerställa att du har allt du behöver kan du istället klicka dig in på vår antagningsguide.